Over mij

Naast mijn werk als adviseur bij Pentascope geef ik de jaarcyclus Leven en werken met de seizoenen. De seizoenen raken mij altijd al, maar de laatste jaren steeds meer. Ik heb in de winter minder energie en heb gemerkt dat dat ook prima is, dat is natuurlijk. Dus toen op een gegeven moment Jaap Voigt in mijn woonwijk een lezing ging geven over zijn boek Leven en werken met de seizoenen, hoefde ik niet lang na te denken om mij op te geven. Ik ben erheen gegaan en het raakte me.

Gelijk het boek gekocht en sindsdien heb ik met meerdere groepen het jaar rond de cyclus doorlopen. Het zorgt ervoor dat ik meer verbonden ben met de natuur, de aarde en het heelal. De mensen en de dieren erop, maar ook meer in verbinding met mezelf. Het heeft me ook rustiger gemaakt, meer in balans en in harmonie met mijn omgeving. Ik kan eenvoudiger meebewegen met de situaties die het leven mij biedt.

Heb je ook interesse om een jaar met een groep op te trekken en je gezamenlijk te verdiepen? Je kunt je nu aanmelden voor de jaarcyclus 2019-2020.